- NY STJERNE "I STOLEN"!

17.03.2019

 

OperetteKompagniets 2018/2019 

 

SANGERPORTRÆT: ELSEBETH DREISIG 

 

 

HVORNÅR 

Lørdag d. 4. maj, kl. 16.00 

 

HVOR 

Frederiksberg Slot 

 

MEDVIRKENDE 

Elsebeth Dreisig, 

Thomas Peter Koppel & Carol Conrad 

 

FRA HJEMMESIDEN 

Den henrivende og efterspurgte Elsebeth Dreisig har sat tid af til OperetteKompagniet - og lovet at fortælle om sin omfangsrige karriere. Dette lille talkshow vil dog være meget mere end dét - for der centreres om sanglige fixpunkter, som har gjort særligt indtryk på sopranen gennem årene.​ 

 

Og mon ikke hun også kaster sig ud i en duet med intervieweren Thomas? De to går lang tid tilbage - nærmere betegnet til 1994, hvor de var henholdsvis Tamino og Pamina, da Frimurerordenen åbnede sine døre op til en stor anlagt udgave af Tryllefløjten.​ 

 

Siden er det blevet til utallige koncerter sammen - og i sidste sæson var Elsebeth at finde på rollelisten som Hanna Glawari i Den Glade Enke i dette regi. Et parti, hun også har begået både på Det Kgl. Teaters og Den Jyske Operas skrå brædder. Hos sidstnævnte har hun været én af de absolutte hovedkræfter gennem de sidste to årtier - i krævende roller som Violetta i La Traviata, Cio Cio San i Madame Butterfly og Mimi i La Bohème.​ 

 

Med en ny stjerne i "stolen" hver sæson, er dette levende koncept kommet for at blive ... Vi skyller ned med Cremant! 

 

PRIS 

350,- / 300,- for nyhedsbrevmodtagere 

 

VARIGHED 

1 1/2 time 

 

 

www.operettekompagniet.dk

- læs også alt om fordelene ved et SÆSONKORT

 

 

Please reload

© 2015-20 OperetteKompagniet ApS
 

Jorcks.jpg