top of page

- DET´ (OGSÅ) SNART NYTÅR!


OperetteKompagniets 2018/2019

NYTÅRSGALLA MED DE 4 OPERETTETENORER

HVORNÅR

Lørdag d. 12. januar, kl. 15.00

HVOR

Bremen Teater, København

MEDVIRKENDE

Bo Kristian Jensen, Anders Christensen, Jonathan Koppel &

Thomas Peter Koppel, alle tenorer

Sofie Elkjær Jensen, sopran

Nytårsbandet under ledelse af Carol Conrad

FRA HJEMMESIDEN

Københavner-begivenheden rykkede forrige år midt ind i byen - og i denne sæson inviterer OperetteKompagniet atter indenfor i det gamle Mercur Teater, der emmer af en sjælden indbydende og livsglad atmosfære fra svundne tider!

I kølvandet på det legendariske træf i Caracallas Termer i 1990, hvor operaen opnåede et veritabelt boom - følger hermed hele fire smørtenorer, alle med en glød til den mere boblende kunstart og dens valsende rytmer. Og de kaster sig ud i et sandt orgie af hits fra "Wien, Wien nur du allein" over "Maxim" og "Wolga" til traveren over dem alle: "Dein ist mein ganzes Herz".

De unge kometer, Anders Christensen og Jonathan Koppel, ledsages af erfarne rotter i skikkelse af Bo Kristian Jensen og Thomas Peter Koppel. Kvartetten akkompagneres af det til lejligheden spektakulært sammensatte Nytårsband under kapelmester Carol Conrad - og den lange liste af store ophavsmænd tæller blandt andre Johann Strauss den yngre, Franz Lehár og Emmerich Kálmán.

"Helt uden kvinder går det hele ej" synger herrerne gerne - og gæste-sopran er den så brandvarme Sofie Elkjær Jensen, der med bravour udgør et vigtigt islæt i Det Kongelige Teaters solistensemble.

Champagne og kransekage hører sig til - ligesom der vil være fællessang og overraskelser en masse ... Vær velkommen!

PRIS

450,- / 400,- (for nyhedsbrevmodtagere)

VARIGHED

2 timer, inkl. pause

- læs også alt om fordelene ved et SÆSONKORT 2018/2019!

bottom of page