- ET JUBILÆUM


OperetteKompagniets 2018/2019

CAROL & THOMAS: 25 ÅR!

HVORNÅR

Lørdag d. 8. september 2018 kl. 14.00

HVOR

Metronomen, Frederiksberg

MEDVIRKENDE

Thomas Peter Koppel & Carol Conrad

med gæsterne: Elsebeth Dreisig & Jonathan Koppel

FRA HJEMMESIDEN

Det Ny Teater, sent 1993.

Carol: "Det var den indledende læseprøve på Flagermusen - genåbningsopsætningen, der afløste Cats, og ét af mine første jobs efter ankomsten til Danmark. En horde af sangere og skuespillere var mødt op. Thomas sad der, lettere forlegen og med noget af et mikrofonhår - en meget ung sanger, der var givet chancen efter sin rolle-debut tidligere på året. Den skrupskøre tenor, Alfred, skulle dog hurtigt vise sig at være type-casting! Han tog os alle med storm - og jeg husker særligt én aften på scenen, hvor gennemspilningen simpelthen gik i stå, da alle var knækket sammen af grin og ikke kunne fortsætte ... Bare fordi det var så rigtigt!"

Thomas: "Jeg var sat til at blive coachet af denne blonde, nye amerikanske pianist på markedet - og havde lidt bange anelser ... så sandelig over min egen formåen, men også over hendes! Det varede ikke en halv repetition, før fordommene blev gjort til skamme. Carol havde en sjælden evne til at følge én, at ånde med én, at guide én igennem fraseringerne - så man følte, man selv førte an og var den ansvarlige. Uden at bruge for mange ord og slet ingen irettesættende af slagsen, musicerede hun istedet med én og gav altid plads til improviserede bud - på den måde kom vi frem til et helt naturligt slutresultat. Hun har været min ubetinget foretrukne akkompagnatør lige siden!"

Frederiksberg, 2018.

OperetteKompagniets stiftere, Carol Conrad & Thomas Peter Koppel, kan kigge tilbage på to-et-halvt-årtis sammenhold, hvor de har: koncerteret i intime foreninger og kolde håndboldhaller, sat forestillinger op i storbyen og i provinsen, yndet at gå i studiet og indspille, sideløbende haft faste ansættelser på Det Kgl. Teater - og nu har flere kasketter på end nogensinde med deres fælles firma!

Spækket med tilbageblik, anekdoter og musikalske highlights, synes dette jubilæum at blive på én gang berusende og rørende ... Og deres gæster - de har såmænd begge figurerede fra den spæde start. Boblerne er lagt på køl!

PRIS

200,- inkl. champagne

(11 billetter tilbage ..)

VARIGHED

1 1/2 time

www.operettekompagniet.dk

- læs også alt om fordelene ved et SÆSONKORT 2018/2019!

© 2015-20 OperetteKompagniet ApS
 

Jorcks.jpg