top of page

SÆSONKORTET - EN GOD DEAL!

Gør som over 50 (!) gjorde alene i den første uge, efter billetsalget for OperetteKompagniets nye sæson åbnede ... Investér i et SÆSONKORT 2018/2019 - firmaet for bevarelsen af trefjerdedelstaktens ve og vel præsenterer hele to forskellige af slagsen nu. Fordelene er i den grad til at få øje på - ikke mindst det faktum, at du ikke går glip af noget som helst i dette vel nok festligste lag tænkes kan!

Året byder på 9 events - fordelt over 32 datoer, hvoraf de 19 er tilegnet turnévirksomhed. Resten er henlagt til oplagte venuer rundt omkring i hovedstaden.

FEST PÅ FREDERIKSBERG (SENIORERNES DAG)

CAROL & THOMAS: 25 ÅR!

FLAGERMUSEN

JUL MED OPERETTEKOMPAGNIET

NYTÅRSGALLA MED DE 4 OPERETTETENORER

VIVA ITALIA! MED KOPPEL & SØN

SÆSONPRÆSENTATION 2019/2020

SANGERPORTRÆT: ELSEBETH DREISIG

DEN NY GENERATION SYNGER OPERETTE

(se under Sæsonprogram for nøjagtige datoer, klokkeslæt og steder)

Ensemblet vokser år for år - gammelkendinge er der fortsat, men du kan også stifte bekendtskab med flere nye ansigter de næste mange måneder.

SIGNE ASMUSSEN - CARINA TYBJERG MADSEN - VIBEKE KRISTENSEN - LISBETH KJÆRULFF

ELSEBETH DREISIG - CLARA CECILIE THOMSEN - CECILIA LINDWALL

ANNA EINARSSON - TUVA SEMMINGSEN - ANDREA PELLEGRINI - DENISE WENCKE GJERNØE

BO KRISTIAN JENSEN - ANDERS CHRISTENSEN - JONATHAN KOPPEL - WILLIAM JØNCH PEDERSEN

TEIT KANSTRUP - JENS SØNDERGAARD - FREDERIK ROLIN - 5 SANGERE UNDER UDDANNELSE

ANTON LASINE - JOHANNES SØE HANSEN - KIM BAK DINITZEN - INGEMAR BRANTELID

JAKOB WEBER - VILLADS & VALDEMAR LITTAUER BENDIXEN - HENRIETTE BRØNDSHOLM

og selvfølgelig CAROL & THOMAS

(læs alt om de medvirkende på hjemmesiden ved at trykke på navnene)

SÆSONKORTET 2018/2019 giver dig adgang til alle begivenheder i København - og adskillige fordele følger med: den maksimale rabat på 350 kr., retten til at invitere et ungt menneske på under 26 år med ganske gratis til Den Ny Generation Synger Operette i foråret 2019 - og så reserveres der altid plads til både dig og dit følgeskab i de unummererede sale rundt omkring!

Er det ikke nok, bør du overveje et SÆSONKORT+ og vupti! - du får nu også adgang til Carol & Thomas´ øvrige offentlige optrædender i Danmark (VEL AT MÆRKE: så længe billetter haves). Under Kalender i menulinjen finder du løbende alle de mange arrangementer i teatre, koncertsale, forsamlingshuse og kirker, det drejer sig om. Gå så ind på Kontakt i samme menulinje og skriv til os, at du med dit +kort ønsker entré til en given dato - og vi vender tilbage med det samme med oplysning om billetsituationen. Det kan hurtigt komme til at betale sig!

Du modtager dit personlige Sæsonkort eller Sæsonkort+ med posten - lige til at hænge op på køleskabet eller lægge i pungen ...

Vi ønsker vore mange følgere EN RIGTIG GOD FORNØJELSE!

bottom of page