- DEN INDGÅENDE


OperetteKompagniets 2017/2018:

SANGERPORTRÆT: SOFIE ELKJÆR JENSEN

HVORNÅR

søndag d. 29. april 2018 kl. 13.00

HVOR

Metronomen, Frederiksberg

MEDVIRKENDE

Sofie Elkjær Jensen,

Thomas Peter Koppel & Carol Conrad

FRA HJEMMESIDEN

Den bedårende og efterspurgte sopran fik sit gennembrud i 2016 i Thomas Adès´ hundesvære Powder Her Face på Det Kgl. Teater - og er siden blevet en fast bestanddel af solistensemblet på Holmen.

Hun har trods sin unge alder været Reumert-nomineret som Årets Sanger samt modtaget en regn af priser.​ Udlandet har såmænd også allerede spærret øjnene op for Sofie - men inden det når så langt, er det en udsøgt glæde for OperetteKompagniet at have hende i sin fold i dets første udgave af Sangerportræt!

Den time-lange seance vil centrere sig om sanglige fixpunkter i hendes karriere - og mon Valentines-pigen fra sidste sæson ikke også kaster sig ud i en duet med Thomas? Imellem numre fortæller Sofie om sit liv op til nu.

Med vekslende stjerne-artister i den varme stol er dette koncept kommet for at blive ... og bagefter skyller vi naturligvis oplevelsen ned med champagne.

5 HURTIGE TIL SOFIE

Hvilken er din yndlings-arie?

For tiden er det "Ebben, ne andro lontana" fra La Wally af Catalani.

Hvordan ser en sanger-dag typisk ud for dig?

Ingen sanger-dage er ens, men hvis jeg er i prøveforløb på Det Kgl. Teater, så står jeg op kl. 8 og prøver at være på teatret kl. 10, så jeg kan varme op og forberede mig til prøven, der starter kl. 11. De fleste dage varer prøven til 17.30 og hvis jeg har fri tidligere, øver jeg på de ting, jeg skal kunne fremadrettet. Tit har jeg forestilling om aftenen - så hopper jeg fra prøve op i kantinen og spiser og derefter ned i sminken. Så det sker tit, at min arbejdsdag varer fra 11-23!

Andre dage har jeg helt fri - så ligger jeg i min seng i min største koncertkjole

og spiser fyldte chokolader hele dagen ...

Hvad bør du holde dig fra set i lyset af din profession - men du kan simpelthen ikke nære dig?

KAFFE!! Jeg lider frygteligt af reflux for tiden og hvis jeg leger med ilden og indtager koffein, chokolade, stærk mad, mælkeprodukter, tomater, citrusfrugter osv., så kan jeg risikere at blive hæs. Men kaffe, åh, kaffe.... dét er svært!

Kan du li´ operette?!

Jeg HADER operette! ........ haha, nej, jeg elsker naturligvis denne genre, hvor man som sanger

både skal synge, sige replikker og danse. Og musikken går ALTID lige i hjertet på mig!

Hvor går karrieren hen?

Altså ... jeg føler mig hver dag så taknemmelig og heldig, at jeg får lov at arbejde på Det Kgl. Teater! Det var og er min drøm ... At kombinere det med at gæste i andre huse og kompagnier overgår min vildeste fantasi! Så jeg håber, at jeg kan blive ved med at synge godt og passe på stemmen -

og så må vi se, hvilket stemmefag jeg ender i. Jeg vil bare gerne blive så god til at synge som muligt.

PRIS

350,- / 300,- for nyhedsbrevmodtagere

VARIGHED

1 1/2 time

RESTERENDE BILLETTER

11

Klik ind på www.operettekompagniet.dk - under BILLETSALG i menu-linjen sikrer du dig adgang til denne sæsonens nyeste tiltag.