top of page

EN NY PORTION LIVSGLÆDE VENTER I 2018/2019!

OperetteKompagniets nye sæson er endeligt tilrettelagt og i går søndag præsenteret ved en festlig og udsolgt seance i Metronomen på Frederiksberg (billedet, fra venstre: Jonathan, Carol, Anders, Signe, Tuva, Vibeke, Thomas, Carina & Denise). Går du ind på hjemmesiden nu, vil du finde et ganske nyt look og et mere brugervenligt udtryk.

Året byder på 9 events fordelt over 32 datoer, hvoraf de 19 er tilegnet turnévirksomheden med den store satsning: FLAGERMUSEN. Denne kan først opleves fire gange i hovedstaden, naturligvis på Teatermuseet i Hofteatret som det sig hør og bør. Her vil du opleve en anderledes produktion i dette regi - vi gør os stadig i de kammermusikalske udgaver, men ambitionerne er vokset i form af det dramaturgiske og scenetekniske - og så er mange friske ansigter stødt til. Når tæppet går for J. Strauss d. Yngres mesterværk, er det med endnu flere af landets allerbedste sangere og musikere på rollelisten.

FEST PÅ FREDERIKSBERG (eller Seniorernes Dag) skyder det hele i gang allerede i august - en begivenhed, hvor OperetteKompagniet er trådt til som arrangør efter Danske Seniorers ønske. Der skal ikke mangle noget denne sensommerdag på Frederiksberg Rådhus, hvor der stilles op med to fremragende gæstesolister og en festtrio. I starten af september følger CAROL & THOMAS: 25 ÅR! i Metronomen - et jubilæum, stifterne af foretagendet for trefjerdedelstaktens ve og vel ikke har tænkt sig at lade gå ufejret forbi!

JUL MED OPERETTEKOMPAGNIET er blevet så populær, at Christians Kirke denne gang må lægge hus til, hvorimod NYTÅRSGALLA MED DE 4 OPERETTETENORER vil finde sted på Bremen Teater - en matrikel såvel publikum som udøvere holder af at mødes og nu for tredje gang i træk. VIVA ITALIA! MED KOPPEL & SØN kan næsten ikke opføres andre steder end på Det Italienske Kulturinstitut i Hellerup. Foråret byder på SÆSONPRÆSENTATION 2019/2020, SANGERPORTRÆT: ELSEBETH DREISIG og som altid DEN NY GENERATION SYNGER OPERETTE, hvor et nyt kuld talenter introduceres.

I de næste uger beskrives de forskellige titler her i blogsidens spalter - men overordnet kan sæsonens samlede tema velsagtens kendetegnes ved endnu en god portion livsglæde og en fortsat udvikling af genrens tilbagekomst på det musikalske landkort til ære for en ældre generation, der har måttet lede længe efter deres foretrukne melodier!

Med SÆSONKORTET 2018/2019 går du ikke glip af noget som helst i løbet af året ... Det giver dig adgang til alle events i København - og adskillige fordele: den maksimale rabat, retten til at invitere et ungt menneske på under 26 år med ganske gratis til Den Ny Generation - og så får du desuden altid reserveret pladser, både til dig selv og dit følgeskab, i de unummererede sale rundt omkring.

Er det ikke nok, bør du investere i et Sæsonkort+ og vupti! - du får nu også adgang til Carol & Thomas´ øvrige offentlige optrædender i Danmark (VEL AT MÆRKE: så længe billetter haves). Under "kalender" i menulinjen finder du løbende alle de mange arrangementer i teatre, koncertsale, forsamlingshuse og kirker, det drejer sig om. Gå så ind på "kontakt" i samme menulinje og skriv til os, at du med dit Sæsonkort+ ønsker entré til en given dato - og vi vender tilbage med det samme med oplysning om billetsituationen. Det kan hurtigt komme til at betale sig! Du modtager dit personlige Sæsonkort eller Sæsonkort+ med posten - lige til at hænge op på køleskabet eller lægge i pungen ...

Vi ønsker vore mange følgere EN RIGTIG GOD FORNØJELSE!

www.operettekompagniet.dk - BILLETSALGET ER HERMED ÅBENT!

bottom of page