- DEN FRISTENDE

26.03.2018

 

OperetteKompagniets 2017/2018

SÆSONPRÆSENTATIONSKONCERT 2018/2019

 

HVORNÅR 

søndag d. 15. april 2018 kl. 14.00 

 

HVOR 

Metronomen, Frederiksberg 

 

 

 

MEDVIRKENDE 

Tuva Semmingsen, Signe Asmussen, Vibeke Kristensen, Cecilia Lindwall, Carina Tybjerg Madsen, Anders Christensen, Jonathan Koppel, Thomas Peter Koppel Carol Conrad 

 

FRA HJEMMESIDEN 

Vi tager hul på den kommende sæson allerede her i foråret og dét på festligste vis ved at byde på uddrag fra de mange forskellige titler, der står på plakaten i

2018/2019!

OperetteKompagniets to co-founders guider lystigt og uformelt publikum igennem eftermiddagen - og med sig har de en imponerende række gæster, der giver smagsprøver på bl.a. den nye store produktion, Flagermusen, der går over scenen først på Teatermuseet i Hofteatret og siden på tour ude i landet. I alt venter 9 events - og alle er de repræsenteret ved denne begivenhed.

Det tilbagevendende arrangement plejer at være lidt af et tilløbsstykke - og Carol & Thomas skruer forventningerne endnu højere op denne gang ved at fremlægge deres største sæsonprogram til dato!

Til sidst lader vi propperne springe ... 

PRIS 

200,- 

 

VARIGHED 

1 time, 15 minutter 

 

RESTERENDE BILLETTER 

14 

 

 

Klik ind på www.operettekompagniet.dk - under BILLETSALG i menu-linjen sikrer du dig adgang til denne sæsonens mest fristende event!

BLOG-OPDATERINGERNE vender tilbage efter påske ... 

 

Please reload

© 2015-20 OperetteKompagniet ApS
 

Jorcks.jpg