top of page

APROPOS VIDUNDERBØRN - HER ER VILLADS!

OPERETTEKOMPAGNIETS SÆSON 2017/2018:

JUL MED KOPPEL & SØN

Det er ikke kun Jonathan & Thomas, der, som titlen antyder, står på plakaten tre eftermiddage i december på Frederiksberg Slot - når OperetteKompagniet traditionen tro slår dørene op for højtiden og synger julen ind. Som bonus og et højaktuelt islæt, har den musikalske leder og pianist, Carol Conrad, inviteret "vidunderbarnet" fra sidst, den populære udsendelse på DR1 kørte over skærmen, violinist Villads Littauer Bendixen, til at deltage i løjerne! De udsolgte koncerter, bygget op som en tonernes pakkekalender, der åbnes låge for låge for publikum, tegner til at blive ganske særlige i år ...

15-årige Villads elsker at spille violin og underholde et publikum - og har så at sige gjort det altid! Hans repertoire består af alt fra klassiske stykker og koncerter til det mere folkelige og crossover.

Studierne begyndte i Vrigstad i Sverige, allerede fra han var 6 år gammel. Få år senere kom han ind på Bach Musikgymnasium, som er en eliteskole under de to musikkonservatorier i Berlin. Villads har deltaget i Masterclasses og vundet både 1. og 2. priser ved såvel nationale som internationale musikkonkurrencer i Sverige, Tyskland og Ungarn.

Siden er det gået slag i slag - godt hjulpet på vej selvfølgelig, da Villads optrådte med bravour i fjernsyns-udsendelsen ”Vidunderbørn” på DR1. Hans kalender er tætpakket, så det er lidt af et scoop for OperetteKompagniet at få denne unge violin-virtuos til at være med i det travle juleprogram.

Villads spiller og underholder overalt i Danmark i disse år, bl.a. i selskab med Kim Sjøgren, der i sin tid var hans tutor og bannerfører på primetime-TV.

HUSK også næste store event:

Nytårsgallaen med Old Fashioned & Pellegrini på Bremen Teater lørdag d. 13. januar kl. 15.00.

Du kan sikre dig billetter lige her:

bottom of page