"VI ER ALLE PERLER!"

29.10.2017

 

 

Modtagelsen var overstrømmende, da OperetteKompagniet tog fat om den hjemlige populære kulturarv og gav DANSKE OPERETTEPERLER på Teatermuseet i Hofteatret i weekenden. De bliver ikke pakket langt væk, men skal nu fortsat glimte rundt omkring - for det er vigtigt og de fortjener det! Hér reaktioner fra et begejstret publikum - i snorlige harmoni med den glæde, alle sangere og musikere på scenen ligeledes mærkede og udviste:

 

 

 

   "Tak, tak, tak for indsatsen for vores kulturarv - i den grad tiltrængt ... I er perler - vi er alle perler!"

Tine

 

   "Den dejligste sang og musik - og ikke mindst en smittende glæde!"

Jette & Per

 

   "Fantastisk forestilling på Hofteatret! Kæmpe stor tak til jer - det var både festligt og rørende!"

Annette

 

   "1000 tak til samtlige medvirkende i Danske Operetteperler! Det var vidunderlige toner og sublim levering fra start til slut - og hele tiden med kærlig og charmerende guidance undervejs. Forrygende entertainment!"

Inge

 

   "En altid opløftende oplevelse i OperetteKompagniets ensembles selskab!"

Anni

 

   "Uforglemmelig eftermiddag med alt, hvad hjertet kan begære!"

Annie & Bent

 

   "Bo Kristians (Jensen, red.) fortolkning af Løft din Hat og sving din Stok er umulig at slette fra nethinderne - læg dertil hans sjaskhamrende Man kan vel ikke gøre for at man har Charme ... Signes (Asmussen, red.) Titina går over i historien - og Elsebeths (Dreisig, red.) To som elsker hinanden som afslutning var hjerteskærende! Thomas (Peter Koppel, red.) - har aldrig hørt Du gamle Måne sunget så godt og indlevelsesfuldt! Dejligt med RIGTIGE stemmer i disse sange ... Om Perletrioen kan jeg kun sige: gid jeg kunne få dem med hjem - og i Carols (Conrad, red.) musikalske arrangementer! Jeg er ny her - men kommer fra nu af ..."

Tove

 

   "Et veritabelt overflødighedshorn af perler, I dér - dygtigt og muntert - hældte ud over os! Det var hele turen over bæltet værd. Vi kommer igen - og glæder os allerede til næste gang ..."

   Jane & Palle

 

 

Og næste gang er JUL MED KOPPEL & SØN tre gange på Frederiksberg Slot til december. NYTÅRSGALLA MED OLD FASHIONED & PELLEGRINI følger straks i det nye år. Derudover turnérer DEN GLADE ENKE jævnligt i det ganske land. Find alle de infos, du har brug for, på:

www.operettekompagniet.dk

Please reload

© 2015-20 OperetteKompagniet ApS
 

Jorcks.jpg