top of page

OPERETTE HELE ÅRET!

OperetteKompagniet står foran sin hidtil største sæson - og den løber af stabelen lige om lidt: 9 events fordelt på 35 datoer. Langt over halvdelen af billetterne er såmænd allerede revet væk! Du kan nå det endnu - hér får du det fulde overblik over, hvor du kan opleve Danmarks eneste professionelle ensemble af sin art i 2017/2018.

Lørdag d. 9. september 2017 kl. 14 - Metronomen, Frb.

SÆSONPRÆSENTATIONSKONCERT

Denne byder på lidt af det hele! Smagsprøver fra alle de kommende begivenheder præsenteret af sangere af den bedste skuffe herhjemme. Vi skyller det ned med champagne til sidst.

Ganske få (3!) billetter tilbage ...

30. september - 8. oktober 2017

DEN GLADE ENKE - PÅ TOUR

OperetteKompagniets første fem stop med Lehárs mesterværk drejer sig om Nyborg, Gribskov, Hvidovre, Gundsø og Værløse. I alt venter besøg på 23 danske scener rundt om i landet.

Du kan stadig nå at få din

ANNONCE

i Enke-tourprogrammet, der når ud til ca. 15.000 mennesker rundt om i landet!

Kontakt os på: thomaspeterkoppel@gmail.com

Boks-priser på kun 1.000 / 1.500 / 2.000

(derudover figurerer dit logo på vores hjemmeside hele sæsonen)

DEADLINE: 24. august

Lørdag d. 28. & søndag d. 29. oktober 2017 kl. 17 - Hofteatret, Kbh.

DANSKE OPERETTEPERLER

Mens vi venter på den næste store premiere på Teatermuseet (i 18/19), står den på Reesen, Normann Andersen og Lumbye med meget mere. Danmark har en endda stor tradition indenfor trefjerdedelstakten - og henover disse to eftermiddage oplever man hvorfor i selskab med fire forrygende solister og en velklingende klavertrio.

Få billetter ...

9. november - 15. december 2017

DEN GLADE ENKE - PÅ TOUR

Turnéen fortsætter til Morsø, Thisted, Frederikshavn, Aabenraa, Haslev, Næstved og Odense i denne periode. Sidstnævnte byder på to forestillinger, da den første solgte ud på under en uge!

Lørdag d. 2., lørdag d. 16. & søndag d. 17. december 2017 kl. 16 - Frederiksberg Slot

JUL MED KOPPEL & SØN

To blev til tre koncerter med Jonathan, Thomas & Carol, der fejrer højtiden med en musikalsk pakkekalender, der åbnes låge for låge og opfylder publikums forventningsfulde ønsker. Den unge spillemand fra TV, Villads Littauer Bendixen, lægger også vejen forbi - og så er der punch og kager i pausen.

Alt udsolgt!

Lørdag d. 13. januar 2018 kl. 15 - Bremen Teater, Kbh.

NYTÅRSGALLA MED OLD FASHIONED & PELLEGRINI

Crooner-trioen alias de herrer Koppel, Søndergård & Kramp står på plakaten i år - og denne gang har de en uimodståelig babe med fornavnet Andrea med sig! Det bliver ikke kedeligt ... slet ikke med Conrads arrangementer og band som backing. Champagne og kransekage hører sig selvfølgelig til.

400 af 600 billetter solgt!

2. - 20. februar 2018

DEN GLADE ENKE - PÅ TOUR

Hanna Glawari & co. er nået til Sønderborg, Fredericia, Slagelse og Skanderborg. I det sønderjyske har man måttet flytte opførelsen fra det smukke teater til Alsion, der har en kapacitet på 750!

Lørdag d. 10. & søndag d. 11. februar 2018 kl. 15 - Admiral Gjeddes Gaard, Kbh.

VALENTINESKONCERT

I de hyggeligste rammer og med cupcakes og sherry til ganen, er kærligheden på programmet - og vi har inviteret selveste Csárdásfyrstinden til at fortolke den med os!

Få billetter ...

Lørdag d. 10. marts 2018 kl. 14 - Metronomen, Frb.

VIVA ITALIA!

Carol & Thomas har som bekendt en hang til det italienske - og lidenskaben skal ud! Vi kommer rundt i alle afkroge af sangskatten fra støvlelandet - og krydrer seancen med italiensk vin og guf.

Ganske få (12) billetter tilbage ...

7. - 20. april 2018

DEN GLADE ENKE - PÅ TOUR

De sidste destinationer er tilegnet Rønne, Viborg, Skive, Roskilde, Herning og Silkeborg. Enken skal nok vende tilbage i den overskuelige fremtid!

Søndag d. 29. april 2018 kl. 16 - Frederiksberg Slot

SANGERPORTRÆT: SOFIE ELKJÆR JENSEN

Det nyeste skud på stammen er dette indgående arrangement, hvor der sættes fokus på et musikalsk navn af særlig betydning i disse år. Sofie er netop blevet fastansat på Det Kgl. Teater, men Valentines-pigen fra sidste sæson har igen fundet tid i kalenderen til os og en genre, hun holder meget af!

Få billetter tilbage ...

Lørdag d. 26. maj 2018 kl. 14 - Metronomen, Frb.

DEN NY GENERATION SYNGER OPERETTE

Husker I Marie, Carina og Josefin? Samt Jonathan og Anders (billedet)? Husker I den fuldstændig magiske stemning? Vi gentager succesen og har nu fundet et nyt kuld talenter - og de unge elsker simpelthen at synge operette! Husker I også champagnen og flødebollerne? Ja, I gør! ;-)

Ganske få (16) billetter tilbage ...

OPERETTEN LEVER - TRADITIONEN FORTSÆTTER

Carol & Thomas ønsker sine mange følgere en rigtig god fornøjelse!

Gør som over 50 andre: Investér i Sæsonkortet - så går du ikke glip af noget som helst ...

Nyttige links:

www.operettekompagniet.dk/kalender

www.operettekompagniet.dk/billetsalg

bottom of page