BILLETSALGET ER ÅBENT ..!

10.04.2017

 

 

På dette tidspunkt for præcis et år siden, gik OperetteKompagniets hjemmeside ned ... Dets første reelle sæson præsenteredes - og interessen var overstrømmende. Vi håber ikke, det går helt så galt i år - men altså ... her er det: Programmet for 2017/2018 - 9 events fordelt på 33 datoer!

 

 

HVAD?

SÆSONPRÆSENTATIONSKONCERT, DANSKE OPERETTEPERLER, JUL MED KOPPEL & SØN, NYTÅRSGALLA MED OLD FASHIONED & PELLEGRINI, VALENTINESKONCERT, VIVA ITALIA!, SANGERPORTRÆT: SOFIE ELKJÆR JENSEN og DEN NY GENERATION SYNGER OPERETTE

 

HVOR?

Metronomen - Teatermuseet i Hofteatret - Frederiksberg Slot - Bremen Teater - Admiral Gjeddes Gaard - samt 22 danske byer på tour: Nyborg, Gribskov, Hvidovre, Gundsø, Værløse, Morsø, Thisted, Frederikshavn, Aabenraa, Haslev, Næstved, Odense, Sønderborg, Fredericia, Slagelse, Skanderborg, Rønne, Viborg, Skive, Roskilde, Herning & Silkeborg

 

HVORNÅR?

September 2017 - maj 2018

 

HVEM?

Signe Asmussen, Elsebeth Dreisig, Vibeke Kristensen, Frederikke Kampmann, Sofie Elkjær Jensen, Cecilia Lindwall, Andrea Pellegrini, Denise Wencke Gjernøe, Bo Kristian Jensen, Thomas Peter Koppel, Anders Christensen, Jonathan Koppel, Jens Søndergaard (billedet), Frederik Rolin, Joachim Knop, Morten Lassenius Kramp, Carol Conrad, Villads Littauer Bendixen, Anton Lasine, Johannes Søe Hansen, Kim Bak Dinitzen, Ingemar Brantelid & Henriette Brøndsholm

 

 

HÉR SIKRER DU DIG BILLETTER: www.operettekompagniet.dk/billetsalg

BILLETSUPPORT: 28933548   RIGTIG GOD FORNØJELSE!

Please reload

© 2015-20 OperetteKompagniet ApS
 

Jorcks.jpg