top of page

EN NY SÆSON STÅR FOR DØREN ...


OperetteKompagniets 2017/2018 offentliggøres næste mandag, d. 10. april, hvor også billetsalget åbner. I alt 9 events fordelt på 33 datoer - det højeste antal hidtil i dette regi! Vi tyvstarter lidt

hér ...

GLÆD DIG TIL

- SÆSONPRÆSENTATIONSKONCERTEN, der åbner ballet, som traditionen foreskriver det - og hvor det meste af ensemblet stiller op og giver smagsprøver på de mange titler, der venter.

- DEN GLADE ENKE, årets rejsende forestilling på besøg i hele 22 byer i det danske rige - fra Frederikshavn til Næstved, fra Gribskov til Aabenraa. Der alterneres mellem to imponerende casts af den allerbedste skuffe.

- DANSKE OPERETTEPERLER med fire uimodståelige sangere akkompagneret af Perle-Trioen på Hofteatret. Den sædvanlige premierende produktion i København er rykket til efteråret 2018, da OperetteKompagniet for fremtiden gerne vil producere i hovedstaden og turnére rundt om i landet indenfor samme sæson - men publikum er vant til at komme i Teatermuseet og skal da heller ikke snydes for et festligt show to eftermiddage i oktober.

- JUL MED KOPPEL & SØN på Frederiksberg Slot inden årsskiftet - og straks efter intet mindre end NYTÅRSGALLA MED OLD FASHIONED & PELLEGRINI på Bremen Teater.

- VALENTINESKONCERTEN i Admiral Gjeddes Gaard, der var et hit sidst og gentages - nu med en ny indtagende gæste-sopran.

- VIVA ITALIA!, som noget nyt Carol & Thomas disker op med - da de jo som bekendt også har noget af en hang til sangskatten fra støvlelandet. Frisk på plakaten står endvidere SANGERPORTRÆT: SOFIE ELKJÆR JENSEN - et arrangement, der er kommet for at blive med vekslende artister i den varme stol.

- DEN NY GENERATION SYNGER OPERETTE, allerede en fast bestanddel af sæsonprogrammet - et nyt kuld talenter introduceres som en værdig afslutning på et begivenhedsrigt forløb i trefjerdedelstaktens tegn!

bottom of page