top of page

SOFIE FORKÆLER OS ...


... som vores Valentines-pige! OperetteKompagniets sæson 2016/17 - 11. & 12. februar i Admiral Gjeddes Gaard.

Den hyggeligste, for ikke at sige mest romantiske, sammensmeltning, man kan forestille sig: et stykke af det gamle København kombineret med en dag i kærlighedens navn! Den logistiske perle i hjertet af hovedstaden er det oplagte sted - når man er der, får man simpelthen lyst til at flytte ind ...

På plakaten numre indenfor opera og operette, der omfavner temaet helt af sig selv - og den bedårende og efterspurgte Sofie med efternavnet Elkjær Jensen, nysudnævnt kongelig sopran i ensemblet på Holmen. Se, så kan man ikke ønske sig mere! Det skulle da lige være at krydre den time-lange seance med hjemmebagt kage og et glas portvin bagefter ...

Eftermiddagens stjerne-gæst er uddannet på dels Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, dels Opera-Akademiet. Hun fik sin debut på nationalscenen under studietiden som Papagena i Tryllefløjten. Gennembruddet fulgte i 2016 i Thomas Adès´ hundesvære Powder Her Face. Hun har trods sin unge alder allerede været Reumert-nomineret som Årets Sanger og så har udlandet såmænd også spærret øjnene op for Sofie, ligesom Den Jyske Opera, landsdelsorkestrene og Tivoli har det. Hun er en fast bestanddel af Copenhagen Opera Festival og er endvidere medlem af den lille turnérende trup, nontardar. Modtager af en regn af priser, hvoraf Folmer Jensens Musiklegat 2014, uddelt under en koncert med verdenstenoren Joseph Calleja, bør fremhæves.

Valentines-weekenden byder på inciterende toner af Pietri, Puccini, Mascagni, Martini, Gounod, Bernstein, Kálmán og Lehár.

bottom of page