top of page

NEDTÆLLING TIL NYTÅRSKUR!


Vi er vel inde i 2017 og nærmer os med hastige skridt gallaen på Bremen Teater!

Lørdag d. 14. januar kl. 15.00 går det løs for OperetteKompagniets Københavner-begivenhed med stort K - i nye historiske rammer i selve hjertet af hovedstaden, akkompagneret af en blændende nytårs-trio og dugfriske arrangementer sammensat af kapelmester Carol Conrad, med to dårende dejlige svenske divaer i form af sopran Cecilia Lindwall & mezzo Anna Einarsson; og så lægger Jonathan Koppel traditionen tro vejen forbi og synger duet med sin far!

Igen i år er der champagne og kransekage i pausen, der er fællessang, quiz - og på plakaten Operettehymnen, ABBA, Ennio Morricone og masser af Lehár og Strauss!

Vi glæder os - og kan du ikke vente, er der en smagsprøve at hente her. Tryk på videoen og hør tenor Thomas Peter Koppel udføre sin yndlings-arie, Kálmáns Zwei Märchenaugen fra Cirkusprinsessen - optaget i Vejle Musikteater ved Vejle Symfoniorkesters 50-års jubilæumskoncert tilbage i november, dirigeret af Anne Cathrine Kielland Lund. Thomas gentager stroferne om eventyrøjnene ved omtalte eftermiddag i det gamle Spies-hovedkvartér!

Der er parkeringskælder lige udenfor, up-to-date comfort i plyssæderne, det venligste forhus-personale, ikke for mange trapper og i det hele taget rigtig gode faciliteter! Gør som over 500 andre - kom til festlig nytårskur og lad sanserne blive plejet som kun trefjerdedelstakten kan ... Med ønsket om den bedste start på 2017 og et lykkebringende nyt år!

Klik ind på www.operettekompagniet.dk og sikr dig billetter til Nytårsgallaen med rabatkoden: elskeroperette - vi trækker en 50´er fra pr. stk.!

bottom of page