top of page

NEDTÆLLING TIL NYTÅRSKUR!


Vi er vel inde i 2017 og nærmer os med hastige skridt gallaen på Bremen Teater!

Lørdag d. 14. januar kl. 15.00 går det løs for OperetteKompagniets Københavner-begivenhed med stort K - i nye historiske rammer i selve hjertet af hovedstaden, akkompagneret af en blændende nytårs-trio og dugfriske arrangementer sammensat af kapelmester Carol Conrad, med to dårende dejlige svenske divaer i form af sopran Cecilia Lindwall & mezzo Anna Einarsson; og så lægger Jonathan Koppel traditionen tro vejen forbi og synger duet med sin far!

Igen i år er der champagne og kransekage i pausen, der er fællessang, quiz - og på plakaten Operettehymnen, ABBA, Ennio Morricone og masser af Lehár og Strauss!

Vi glæder os - og kan du ikke vente, er der en smagsprøve at hente her. Tryk på videoen og hør tenor Thomas Peter Koppel udføre sin yndlings-arie, Kálmáns Zwei Märchenaugen fra Cirkusprinsessen - optaget i Vejle Musikteater ved Vejle Symfoniorkesters 50-års jubilæumskoncert tilbage i november, dirigeret af Anne Cathrine Kielland Lund. Thomas gentager stroferne om eventyrøjnene ved omtalte eftermiddag i det gamle Spies-hovedkvartér!

Der er parkeringskælder lige udenfor, up-to-date comfort i plyssæderne, det venligste forhus-personale, ikke for mange trapper og i det hele taget rigtig gode faciliteter! Gør som over 500 andre - kom til festlig nytårskur og lad sanserne blive plejet som kun trefjerdedelstakten kan ... Med ønsket om den bedste start på 2017 og et lykkebringende nyt år!

bottom of page