top of page

PÅ FESTLIG GENSYN I 2017!


Carol & Thomas, alias OperetteKompagniet, ønsker alle sine mange følgere en glædelig jul og rigtig godt nytår!

Vi glæder os til anden halvdel af vores 2016/17-sæson, der lægger ud med Nytårsgalla straks i det nye år - nærmere betegnet lørdag d. 14. januar kl. 15.00 på Bremen Teater. TRYK PÅ VIDEOEN HER FOROVEN - og fornem, hvad der er i vente! Det bliver et brag ...

Siden følger Valentineskoncerterne lørdag d. 11. & 12. februar kl. 15.00 i Admiral Gjeddes Gaard i selve hjertet af København. Den underskønne, nys-udnævnte kongelige sopran, Sofie Elkjær Jensen, er vores special guest!

Csárdásfyrstinden fortsætter sin turné - og besøger Fredericia, Slagelse, Gribskov, Sønderborg, Herning, Silkeborg og Flensborg i løbet af foråret.

22. april kl. 14.00 står den på Den Ny Generation Synger Operette med en håndfuld af de største talenter, der kaster sig ud i trefjerdedelstakten. Sæsonkortholdere har muligheden for at tage et ungt menneske på under 25 med ganske gratis - det kan ikke andet end blive en fest! Vi gi´r flødeboller ... Det foregår i Metronomen på Frederiksberg - og samme sted ligger såmænd også hus til Surprisekoncerten ugen efter, hvor direktørerne for det hele smider et regulært ønske-program for samme sæsonkortholdere og nyhedsbrevmodtagerne.

Og på denne måde lukkes og slukkes der på fornemste vis for en omfattende første hele sæson i OperetteKompagniets historie! 2017/18 skulle efter sigende rumme endnu mere ... Operetten lever - traditionen fortsætter! Også i den grad ...

bottom of page