top of page

DÅRENDE DEJLIGE DIVAER!


OperetteKompagniets sæson 2016/17: Nytårsgalla - lørdag d. 14. januar kl. 15.00.

Glæd jer til de nye rammer på Bremen Teater, champagne & kransekage undervejs, Koppel & søn der giver duet, operettehymnen, ABBA & Morricone, en ægte wienerisk trio samt ikke mindst to indtagende svenske gæster!

Cecilia Lindwall

studerede på Statens Musikhøgskole og Statens Operahøgskole i Oslo. Her debuterede hun også som Musetta i La Bohème på Den Norske Opera. Samme år vandt hun den internationale opera-konkurrence, Kammeroper Schloß Rheinsberg, i Berlin, hvilket udløste et engagement med den legendariske dirigent, Christian Thielemann, på Deutsche Oper. Cecilia blev derefter fast tilknyttet Staatstheater Braunschweig, hvor hun har sunget henved 15 hovedroller. Hun har endvidere sunget ved siden af den store tyske tenor, René Kollo, under operettefestivalen Elbland i Wittenberg. Cecilia har i de senere år begået sig som freelancer med en flittig koncerteren og så har der været bud efter hende fra Malmö Operan, Det Kgl. Teater og igen Den Norske Opera. Hun er OperetteKompagniets Sylva i Csárdásfyrstinden - og vil også være at finde i dets sæsonplaner for 2017/18.

Anna Einarsson (billedet)

uddannede sig på Musikhögskolan i Malmö og på Statens Operahøgskole i Oslo, hvor den berømmede Ingrid Bjoner var blandt hendes lærere. Debuten fandt sted på Den Norske Opera som Dryade i Ariadne på Naxos. Rollerne har siden været mangfoldige og tæller f.eks. Carmen, Amneris i Aida, Azucena i Trubaduren, Santuzza i Cavalleria Rusticana, Maddalena i Rigoletto og Prins Orlofsky i Flagermusen. Hun har arbejdet under navnkundige dirigenter og instruktører mange steder i Europa og Asien - også med et vidtfavnende repertoire indenfor oratorie-litteraturen. Anna er endvidere hjemme i nyere musikteater og figurerer på flere radio- og CD-optagelser. OperetteKompagniets følgere stiftede bekendtskab med mezzosopranen ved dets Sæsonpræsentationskoncert i Metronomen tilbage i september og har nu altså mulighed for et glædeligt genhør.

bottom of page