top of page

TRE UIMODSTÅELIGE JULEGAVE-IDÉER!


Operetten er tilbage for at blive - også under juletræet. Forkæl én du holder af med en livsglad oplevelse i trefjerdedelstakt! OperetteKompagniets igangværende sæson er kun halvvejs - og har stadig masser af godter i vente ... Hér 3 festlige forslag:

1. NYTÅRSGALLA - 14. jan. 2017 kl. 15

Københavner-begivenheden rykker i nye rammer og byder indenfor i det gamle Mercur Teater, hvor foyerens rustikke look oplyses af de prangende lysekroner og selve salen emmer af historie og up-to-date komfort!

Thomas & Carol er i år i selskab med to smægtende svenske divaer: Cecilia Lindwall, som tog alle med storm sidste efterår som Sylva i Csárdásfyrstinden, og den indtagende, hotte mezzo, Anna Einarsson, som man kan glæde sig til at stifte bekendtskab med. Som noget nyt bliver lejligheden forkælet med en trio af musikere fra Det Kgl. Kapel, der river i strengene på bedste wieneriske manér! Jonathan lægger også vejen forbi og synger duet med sin far ...

Med en hitparade af dimensioner fra vor egen glade valse-univers over nogle af ABBAs (!) bedste melodier og tilbage igen, er der lagt op til en festlig eftermiddag uden sidestykke! Rygterne siger, at også Ennio Morricone vil være på programmet!

Som altid serveres der champagne og kransekage i pausen ... Vær velkommen!

2. GAVEKORT

Vores lille butik på hjemmesiden bugner af varer: vi har krus, badges, whiskyglas (the Old Fashioned way!), champagneglas (selvfølgelig!), vægkalendre, postkort, cd´er, dvd´er - og sågar en uundværlig operette-kikkert!

Gavekortet kan også bruges på billetter til sæsonens resterende arrangementer: det være sig den ovenfor beskrevet Nytårsgalla, Valentineskoncerten featuring ingen ringere end den nys-udnævnte kongelige sopran, Sofie Elkjær Jensen, "Den Ny Generation Synger Operette" med en håndfuld af de allermest talentfulde poder på vej eller Surprisekoncerten, hvor firmaets 2 co-founders lukker og slukker i slutningen af april.

Et gavekort er verdens bedste gave - og så har det ingen udløbsdato ... Vi garanterer, der også i 2017/18 vil være en bunke af events at vælge imellem!

3. SURPRISE-KONCERT - 29. april 2017 kl. 14

Denne regulære ønskekoncert med Carol & Thomas i Metronomen på Frederiksberg er netop blevet annonceret til ære for vor mange sæsonkortholdere! Nu har du også muligheden for at komme med - og tillige få netop DIT musikstykke opført ...

Nyhedsbrevmodtagere kan rekvirere billetter for formedelst 200,- ved at benytte hjemmesidens kontaktformular. Skal du have dem pakket ind - gør vi også det!

bottom of page