top of page

WEBSHOPPEN ER ÅBEN!


Csárdásfyrstinden ude på DVD - eller var det noget med OperetteKompagniets helt eget krus? Måske en eksklusiv vægkalender med herretrioen Old Fashioned ...?

Tune in på www.operettekompagniet.dk og gå på opdagelse i vores splinternye webshop! Hér er i sandhed lidt af hvert - og sortimentet udvides løbende ...

Du kan rekvirere alt fra OperetteKompagniets helt eget krus til badges med Old Fashioned - de smukkeste champagneskåle og sågar en operette-kikkert!

De gamle, hæderkronede CD´er med Thomas og hans operettepartner gennem 15 år, Sofie Ottosen, er tilbage - ligesom de italienske udgivelser, Piacer d´amor og Passione, selvfølgelig er repræsenteret.

Hold især øje med de eksklusive varer, der kun figurerer på butikkens hylder i kort tid - f.eks. en top-cool vægkalender for 2017 med månedlige billeder af drengene fra Old Fashioned samt deres kvindelige ekvilibrist bag tangenterne fra deres indtog på den danske scene i Riddersalen på Frederiksberg Slot i foråret!

Særlig stolte er Carol & Thomas over DVD-udgivelsen af OperetteKompagniets første produktion fra 2015, Csárdásfyrstinden - optaget LIVE med to kameraer og tillige redigeret af Morten Vest fra Vest Production. Oplev eller genoplev Kálmáns lille mesterværk i den sprudlende opsætning fra Teatermuseet i Hofteatret med Cecilia Lindwall, Jens Søndergaard, Signe Asmussen, Thomas og Jonathan Koppel på rollelisten akkompagneret af den virtuose Csárdás-Trio bestående af Carol, Anton Lasine og Kim Bak Dinitzen.

Operetten lever - traditionen fortsætter ... nu med tilbehør!

bottom of page