top of page

ALSIDIG MUSIKALSK ARRANGØR


OPERETTEKOMPAGNIET præsenterer OLD FASHIONED

"fra Lehár til Sinatra"

Carol Conrad er født i Chicago og uddannet ved The University of Southern California og The Juilliard School of Music i New York, hvor hun akkompagnerede så prominente navne som Luciano Pavarotti, Leontyne Price, Yo-Yo Ma og Wynton Marsalis. Siden 1993 har hun virket som repetitør på Det Kgl. Teater, Det Ny Teater, Den Jyske Opera og Danmarks Radio for blot at nævne nogle få. Carol optræder som solist og kammermusiker overalt i Danmark, det øvrige Skandinavien, Tyskland, Frankrig og USA og er desuden en anerkendt musikalsk arrangør samt producer i forbindelse med alskens CD-indspilninger. Carol har modtaget et utal af priser og er sammen med Thomas stifter af OperetteKompagniet.

I OperetteKompagniet er Carol kapelmester og leder wienertrioen sikkert igennem forestillinger og koncerter. Derudover er hun en alsidig musikalsk arrangør, der er lige velbevandret indenfor såvel trefjerdedelstakten som herretrioen Old Fashioneds crooner-repertoire.

Old Fashioned debuterer i Riddersalen på Frederiksberg Slot i weekenden, hvor de to længe-imødesete koncerter solgte ud, inden man kunne nå at mixe drinken af samme navn. Fortvivl dog ikke - i 2016/17 er de tilbage, når de crooner julen ind to eftermiddage i december samme sted. Hele OperetteKompagniets nye sæson blev offentliggjort d. 4. april og al billetsalg er åbnet. Kig ind på: www.operettekompagniet.dk.

bottom of page