top of page

SÆSONKORT 2016/2017

OperetteKompagniet er stolt af at kunne præsentere dets splinternye sæsonkort, som kun nyhedsbrevmodtagere kan rekvirere! Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke ind på KONTAKT på www.operettekompagniet.dk. Med dette guldkort opnår du den maksimale rabat og går ikke glip af en eneste af de events, OperetteKompagniet står for som arrangør! Csárdásfyrstinden undtaget, da forestillingen i sin turné-form er en co-produktion ... Udover den samlede rabat med udleverede kode på 280.00 for de 6 begivenheder, smider vi yderligere 70.00 af prisen - altså en total på 1,600.00! Herefter sender vi en mail og beder dig vælge mellem de forskellige datoer - til sidst modtager du dit personlige kort lige til at hænge op på køleskabet eller lægge i pungen.

Rosinen i pølseenden er, at du til forårets koncert med de unge talenter, Den Ny Generation Synger Operette, kan invitere dit barn eller barnebarn eller måske naboens barn på under 25 med ganske gratis!

OperetteKompagniet præsenterede sin nye sæson sidste mandag - og vil gerne takke for den overvældende interesse. Hjemmesiden var faktisk nede en kort stund! Året byder på Den Glade Enke, Csárdásfyrstinden, Nytårsgalla, Jul med Old Fashioned, Valentineskoncert, Sæsonpræsentationskoncert samt Den Ny Generation Synger Operette. Carol & Thomas ønsker rigtig god fornøjelse!

bottom of page