top of page

HØJT AT SVÆVE ...


OPERETTEKOMPAGNIET præsenterer OLD FASHIONED

"fra Lehár til Sinatra"

Tenor THOMAS PETER KOPPEL er ud af den musikalske Koppel-familie og stod allerede på scenen som 8-årig i Gianni Schicchi på Sydney-Operaen. Den egentlige debut fandt sted i 1994 som Tamino i Tryllefløjten med Det Unge Operacompagnie. Han har været ansat på Det Kgl. Teater i over to årtier og fra den lange række på over 40 såvel lyriske som mere buffo-orienterede partier bør nævnes Nick i Tjenerindens Fortælling, Tomas i Under Himlen, Antonio i Stormen, Alfred i Flagermusen og Grev Almaviva i Barberen i Sevilla. På Det Ny Teater igen Alfred og senere Camille de Rosillon i Den Glade Enke. Adskillige uropførelser, senest i 2012 i titelrollen som Angelo. Thomas har en rig koncertvirksomhed og er at finde på flere cd-udgivelser. Han var den ene halvdel af "Danmarks Operettepar" i selskab med Sofie Ottosen gennem 15 år, stod for operette-collagen Hjerter i Valsetakt i 2003, var én af ophavsmændene til Operettebåden i de københavnske kanaler og er nu medstifter af OperetteKompagniet sammen med sin musikalske partner, Carol Conrad.

I OperetteKompagniet står Thomas for dramaturgien og instruktionen af de forskellige forestillinger - han indtog rollen som Boni i dets første produktion, Csárdásfyrstinden, og til efteråret er han Baron Zeta i Den Glade Enke. I herretrioen Old Fashioned svæver Thomas højt over de to andre med sin velbevarede lyriske timbre.

Old Fashioned debuterer i Riddersalen på Frederiksberg Slot til april, hvor de to længe-imødesete koncerter solgte ud, inden man kunne nå at mixe drinken af samme navn. Fortvivl dog ikke - i 2016/17 er de tilbage, når de crooner julen ind ved to koncerter samme sted. Hele OperetteKompagniets nye sæson offentliggøres d. 4. april, hvor også al billetsalg åbner. Hold øje med www.operettekompagniet.dk.

bottom of page