DET NATURLIGE BINDELED

28.02.2016

 

OPERETTEKOMPAGNIET præsenterer OLD FASHIONED

 

" fra Lehár til Sinatra "

 

JENS SØNDERGAARD fik sin musikalske opdragelse i Herning Kirkes Drengekor. Han arbejdede fra 2004-2007 på Das Deutsche Nationaltheater Weimar, hvor han bl.a. sang Figaro, Don Alfonso og Papageno i Mozarts operaer. Jens har siden været freelancer og medvirket i et hav af produktioner hos Oper Halle, Den Jyske Opera, Operaen i Midten, Århus Sommeropera, Musikteatret Undergrunden, Den Fynske Opera, Den Ny Opera og Det Kgl. Teater. Derudover har han adskillige koncerter i ind- ogudland på bagen, hvoraf bør nævnes Ein Deutsches Requiem med Eric Ericsson samt ved flere lejligheder med landsdelsorkestrene. Jens modtog i 2007 det store Anne Marie Mortensen-legat, i 2014 fik han overrakt Ålborg Operapris samt et stipendiat fra Richard Wagner-Selskabet og i år gjaldt det så Aksel Schiøtz-prisen.

 

Jens indtog rollen som Edwin i OperetteKompagniets første produktion, Csárdásfyrstinden, og er endvidere Danilo i næste sæsons udgave af Den Glade Enke. I Old Fashioned er Jens det naturlige bindeled mellem top og bund med sin smukke bas-baritonale timbre.

 

Herretrioens 2 koncerter på Frederiksberg Slot er udsolgte - tune in på KONTAKTSIDEN for at se, hvilke billetter der ellers er i udbud lige nu ...

 

 

 

Please reload

© 2015-20 OperetteKompagniet ApS
 

Jorcks.jpg