top of page

HÆDER TIL OPERETTEKOMPAGNIET

OperetteKompagniets medstifter, Thomas Peter Koppel, er blevet hædret for sit bidrag til dansk musikliv gennem en længere årrække. Ud over den altid kærkomne anerkendelse, følger et pengebeløb med i udnævnelsen.

"Selvfølgelig betyder det noget ... Særligt når det kommer fra en bestyrelse bestående af folk fra ens egen verden!", udtrykker Thomas.

Endvidere er Thomas af Dansk Skuespiller Forbund netop blevet udvalgt til et panel, der skal formidle erfaringer og fifs til god entreprenørskab indenfor den klassiske musikbranche videre.

"Det viser jo bare, at der bliver lagt mærke til, hvad man går og laver - og at OperetteKompagniet i den grad er på kortet. Hvis det ikke inspirerer og giver mod til at knokle videre ... Vi er kun lige begyndt!", slutter tenoren og hentyder til sit samarbejde med den anden medstifter, Carol Conrad.

Thomas er også ambassadør for Torsdagsklubben/SOS Børnebyerne og prisuddelingen En God Start I Livet - samt sidder i bestyrelsen for genopbyggelsen af børnehjemmet Villa Skodsborg.

Den nye sæson byder på Csárdásfyrstinden på turné og premiere på Den Glade Enke i København.

Få billetter tilbage til herretrioen-with-a-twist, Old Fashioned, på Frederiksberg Slot & Sæsonpræsentationen 2016/17 i Metronomen.

Comments


bottom of page