top of page

MØD VORES BON-VIVANT, FERI:


Jonathan Koppel

-afsluttede sin bachelor i sang fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i sommers og flytter nu til Wien i sine videre studier. Han er søn af Thomas og også han stod tidligt på de skrå brædder med sin medvirken som Cio-Cio Sans lille dreng i Madame Butterfly på Det Kgl. Teater. På Øresunds-Operaen indtog han rollen som Gastone i La Traviata, ved Copenhagen Opera Festival 2015 var han Fellmark i Weyses Et Eventyr i Rosenborg Have og indenfor oratorie-litteraturen er det blevet til f.eks. Händels Messias og Mozarts såvel Requiem som Kroningsmesse. Jonathan giver jævnligt Lied-aftener og så medvirkede han i Frederiksberg Kommunes velgørenhedskoncert for Verdens Flygtninge under protektor Hendes Kgl. Højhed Kronprinsesse Mary. Jonathan modtog i år Børge Schrøder og Hustru Herta Finnerups Musiklegat

Elsker du også operette?? Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du løbende nys om, hvor i landet, vi spiller - og hvad vores planer er for fremtiden. Hér får du også særlige rabatter med meget mere!

bottom of page