top of page

ENDNU ÉN I RÆKKEN AF SKØNNE STASI'ER:


Vibeke Kristensen

- er uddannet på Det Norske Musikkonservatorium med afsluttende studier på Opera-Akademiet i København i 2006. Hun debuterede på Det Kgl. Teater i 2004. Udover flere optrædender på nationalscenen har hun også gæstet Den Jyske Opera og i 2012 hædredes hun som “Årets Sanger” af Operaens Venner for sin præstation i titelrollen i Snehvides Spejl af Niels Marthinsen. Vibeke har desuden optrådt på adskillige af sit hjemlands større scener, heriblandt som Susanna i Figaros Bryllup på Den Nye Opera i Bergen, Adele i Flagermusen på Operaen i Kristiansund og Adina i Elskovsdrikken på Opera Nordfjord. Hun er en hyppigt brugt solist i oratorier og de fleste symfoniorkestre i Skandinavien har haft hende i folden. Vibeke modtog Edith Allers Mindelegat i 2007 og Ålborg Operapris i 2012.

Elsker du også operette?? Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du løbende nys om, hvor i landet, vi spiller - og hvad vores planer er for fremtiden. Hér får du også særlige rabatter med meget mere!

bottom of page