top of page

MØD VORES ANDEN SKØNNE STASI:


Sofie Elkjær Jensen

- er uddannet på dels Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, dels Opera-akademiet. Hun fik sin debut på Det Kgl. Teater i studietiden som Papagena i Tryllefløjten og har siden indtaget roller som Janáceks Den Fiffige Lille Ræv, Frasquita i Carmen og Leonora i Maskarade. Hun har allerede været Reumert-nomineret som Årets Sanger og så har udlandet også spærret øjnene op for Sofie, ligesom Den Jyske Opera, GuidOpera, Musikteatret Undergrunden, landsdelsorkestrene og Tivoli har det. Hun er en fast bestanddel af Copenhagen Opera Festival, bl.a. på den populære Operettebåd, og er endvidere en del af den lille turnérende trup, nontardar. Sofie har modtaget en regn af priser, hvoraf Folmer Jensens Musiklegat 2014, uddelt under en koncert med verdenstenoren Joseph Calleja, bør fremhæves.

Elsker du også operette?? Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du løbende nys om, hvor i landet, vi spiller - og hvad vores planer er for fremtiden. Allerede om to år er der en ny operette på tapetet! Hér informeres også om Carols og Thomas´ mange andre gøremål, såsom deres nytårskoncerter og italienske projekter - vidste du f.eks. at de netop har udgivet deres andet album, "Passione", med perler fra støvlelandets sangskat? Hér får du også særlige rabatter med meget mere!

bottom of page