top of page

MØD VORES STASI - OG ALTERNERENDE SYLVA PÅ TURNÉEN:


Signe Asmussen

- er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og debuterede i 2001 fra Solistklassen. Den tyske Lied har bragt hende vidt omkring med recitals i National Gallery og Wigmore Hall i London, Symphony Hall i Birmingham, The National Galleries i Edinburgh og Concertgebouw i Amsterdam. Signe er også alsidig indenfor operaens og operettens verden med engagementer på både Det Kgl. Teater og Den Jyske Opera samt hos GuidOpera i krævende roller som Idamante i Idomeneo, Cherubino i Figaros Bryllup, Valencienne i Den Glade Enke, Cio-Cio San i Madame Butterfly, både Micaela og selve titelrollen i Carmen og ligeledes titelrollen i Tosca. I 2009 modtog hun Aksel Schiøtz-prisen og hun er desuden blevet begavet med Dansk Komponistforenings Musikerpris og Sonnings Stipendium.

Elsker du også operette?? Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du løbende nys om, hvor i landet, vi spiller - og hvad vores planer er for fremtiden. Allerede om to år er der en ny operette på tapetet! Hér informeres også om Carols og Thomas´ mange andre gøremål, såsom deres nytårskoncerter og italienske projekter - vidste du f.eks. at de netop har udgivet deres andet album, "Passione", med perler fra støvlelandets sangskat? Hér får du også særlige rabatter med meget mere!


bottom of page