top of page

MØD VORES FØRSTE-ELSKER (EDWIN):


Jens Søndergaard

- fik sin musikalske opdragelse i Herning Kirkes Drengekor. Han arbejdede fra 2004-2007 på Das Deutsche Nationaltheater Weimar, hvor han bl.a. sang Figaro, Don Alfonso og Papageno i Mozarts operaer. Jens har siden været freelancer og medvirket i et hav af produktioner hos Oper Halle, Den Jyske Opera, Operaen i Midten, Århus Sommeropera, Musikteatret Undergrunden, Den Fynske Opera, Den Ny Opera og Det Kgl. Teater. Derudover har han adskillige koncerter i ind- og udland på bagen, hvoraf bør nævnes Ein Deutsches Requiem med Eric Ericsson samt flere lejligheder med landsdelsorkestrene. Jens modtog i 2007 det store Anne Marie Mortensen-legat, i 2014 fik han overrakt Ålborg Operapris samt et stipendiat fra Richard Wagner-Selskabet og i år gælder det Aksel Schiøtz-prisen.

bottom of page