top of page

16x FORKÆLELSE!


OperetteMarked - KUP, CAVA & KONCERT

Gør et kup ved de opstillede borde, der bugner af forestillingsgenstande og merchandise. Til reducerede priser naturligvis. Vi gi´r et glas, og når den første time er rundet, tillige en mini-koncert med eksempler på smægtende strofer fra vores vidunderlige kunstart. Velkommen til en ny sæson!


ØnskeKoncerten - special guest: VIBEKE KRISTENSEN

Den traditionelle ønskekoncert, hvor publikum i sagens natur bestemmer eftermiddagens gang, fortsætter! Forbered et lille skriv, hvor der gøres rede for grunden til netop dit ønske. Denne intime tur ned memory lane sørger for såvel fordybelse som hygge - samt forhåbninger, der går i opfyldelse ...


OperetteChats:

KOPPEL møder SJØLIN,

KOPPEL møder BECK,

KOPPEL møder WEBER &

KOPPEL møder CONRAD

Thomas mødes med de mange kasketter i en afslappet samtale - en form for live podcast. Et givent emne tages op, og så udvikles diskussionen, og erfaringer udveksles. Det bør fordre en på én gang interessant, forundrende og morsom atmosfære. Og mon ikke også tenoren kan lokke sin sammensvorne til at give et nummer eller to?


Et 50-års-JUBILÆUM

Den egentlige debut var som Tamino i Tryllefløjten i 1994. Siden fulgte godt 23 år på Det Kgl. Teater. I dag, fem dekader efter Gianni Schicchi på Sydney-Operaen som kun 8-årig, er Thomas selvstændig og har stiftet OperetteKompagniet med Carol, der selvfølgelig er ved sin makkers side også her!


FEST på FrederiksBerg - Seniorernes Dag

OperetteKompagniets samarbejde med Danske Seniorer er et stykke livsglæde uden lige. I kølvandet på det store indtryk operettegallaen efterlod på turnéen tidligere på året, forenes samme fortræffelige hold og gentager succesen. Kom og indtag et sus af Proms-stemning og dét med det bedste publikum!


FilmFremvisning: DET´ LUNT I NAT - Danske OperettePerler

Vi tiljubler den populære danske sangskat med vor egen produktion fra 2020, Det´ lunt i Nat. Alt imens musikken spiller og dansetrinene udfolder sig i tilbageblikket på det store lærred, tegner og fortæller Carol & Thomas - og anekdoterne fra turene med operetteperlerne, de står ganske enkelt i kø!


The BRANTELIDs

Selvom forældrene billigede sønnens forelskelse i den klassiske musik, og Ingemar kunne hjælpe ham på vej, var det altså ikke dem, der tvang Andreas til at øve i timevis. Det er lykkedes at få to af landets fremmeste cellister til at afsætte tid til os. En stjernestund synes i vente ...


JUL med NEW FASHIONED

Det er endelig blevet den tid på året ... Vi har inviteret croonerne, og såvel højtidens opusser som de verdslige fra The Great American Songbook ligger aldeles mundrette i trioens røster, når de ufortrødent indtager kirkerummets omfavnende akustik. Fra alle os til alle jer!


! NyTåRsBRAGeT !

... altså som kun OperetteKompagniet kan. Vi har musikken, vi har udøverne, vi har look´et - og vist kan vi levere ud over sceneskråningen. Og denne gang har vi tænkt os at overgå os selv. I et festligt og smukt scenisk set-up. Og altid med lidt mere end det forventede. Vi kan bare ikke lade være jo!


MusicalKoncert - special guest: ISABEL SCHWARTZBACH

Operettens lillesøster er i gode hænder, når Isabel, en af tidens mest efterspurgte musicalsangerinder, giver prøver på dennes elskede melodier. Sammen med dagens tenor kan man også forestille sig indslag fra popindustriens mangefacetterede tilbud - og der gøres plads til Disney-hits og Hollywood-slagere.


SæsonPræsentation 2024/2025

Vi tager hul på den kommende sæson og udløser spændingen på berusende vis ved at byde på smagsprøver fra de forskellige events, der måtte stå på plakaten til den tid. Det er således officiel operettedag ...


ZarZuela / Den spanske Operette - med KOPPEL & SØN

Zarzuela er meget mere end en overdådig sydlandsk gryderet - det er også benævnelsen på den spansktalende del af verdenens operette. I evig jagt efter nyopdagelser har Thomas og Jonathan nu kastet sig over en genre, der kun sjældent når op til vore nordiske breddegrader. Absolut ikke fortjent ...


Buena Vista - med TRIO DOMISON & SIGNE ASMUSSEN

Ambiancen var nærmest euforisk, da dette blændende ensemble lagde vejen forbi Tisvilde forrige sommer og gav, hvad må beskrives som årstidens absolutte musikalske højdepunkt i det nordsjællandske! Danmarks helt egen`Buena Vista Social Club´ rammer nu brostenen med deres inciterende og varme rytmer.PSST! BILLETSALGET ER ÅBENT ...

bottom of page