top of page

ÅBEN PRØVE!


Medio juni går indspilningerne og redigeringen af det sidste bind i Danacords serie, der sætter lup på Herman D. Koppels værker, i gang. Det syvende af slagsen vil indeholde såvel et monumentalt historisk solist-, kor- og orkesterværk som ny-optagelser af sjældne sangopusser og aldrig-udgivede klaverstykker.


Barnebarnet Thomas Peter Koppel og oldebarnet Jonathan Koppel er selvskrevne vokale fortolkere, ligesom den norske sopran Vibeke Kristensen, hvis danske er finere end de flestes og klang ideel, er hevet ombord.


Til at akkompagnere sig har protagonisterne ingen ringere end den efterhånden koppelske ekspert på området, Irene Hasager, og såmænd også en af landets absolut bedste guitarister, Allan Sjølin.


Til at fuldende holdet har stjernepianisten Christina Bjørkøe, i øvrigt elev af Therese Koppel, sat tid af i kalenderen for at være med. Udover timerne i studiet i det velrenommerede The Village i Vanløse drejer det sig også om foreløbige koncerter i Emdrup Kirke d. 31. maj, ved Jødisk Kulturfestival inde på Krystalgade d. 11. juni og d. 1. oktober, på selve Hermans 115-års fødselsdag, i Mørdrup Kirke i Espergærde.


Inden det hele går løs, inviterer OperetteKompagniet til en såkaldt ÅBEN PRØVE - det foregår tirsdag d. 30. maj kl. 13.00 i Metronomen på Frederiksberg. Således får kunstnerne belejligt mulighed for at fyre repertoiret af foran et lille publikum - og omvendt kommer publikum dybt ind i tilblivelsesprocessen og kunstnernes arbejde med stoffet. Der kan snildt falde en finke af panden. Det er faktisk netop her, dét gerne må ske ... og det vil da afgjort bidrage til underholdningen!Billetter à 150,- indhentes ved indgangen - tilmelding dog nødvendig på:

thomaspeterkoppel@gmail.com

Comments


bottom of page