top of page
SÆSONKORT
2024 / 2025

 Maj 2024 - Juni 2025
Flere modeller

Med det nye Sæsonkort for 2024/2025 venter der dig den ene oplevelse efter den anden i det kommende operette-år ...

 

Det giver nemlig entré til alle sæsonens 12 events i København - fra indtagelsen af røde Bobler og markeringen af Sommer i Tyrol i Metronomen over Puccini hhv. Kaj Normann i KoncertKirken til Koncertsalen i Tivoli og nytårsfejring på Bremen Teater.

 

Fordelene er til at få øje på:

  • prisen på 2.700,- indeholder en rabat svarende til 250,-

  • til de seks events i Metronomen fordelt ud over sæsonen har du mulighed for, ganske gratis, at invitere et par ynglinge på under 26 år med

  • og så får du reserveret pladser, både til dig selv og dit følgeskab, i de forskellige sale rundt omkring (i Tivoli er række og sæde nummererede, igen helt fremme)

 

Er det ikke nok, bør du investere i et Sæsonkort+ for kun 3.500 kr. og vupti!: Du får nu adgang til OperetteKompagniets øvrige offentlige optrædender i Danmark i efteråret 2024 / foråret 2025 - således også til turnévirksomheden, så længe billetter haves de diverse steder ...

 

Under KALENDER i menulinjen finder du løbende alle teatre, koncertsale, forsamlingshuse og kirker, der stiller op med firmaet til bevarelse af trefjerdedelstaktens ve og vel. Gå så ind på KONTAKT i samme menulinje og skriv, at du med dit Sæsonkort+ ønsker plads til et givent arrangement - og der vendes tilbage med det samme med oplysning om billetsituationen. Det kan hurtigt komme til at betale sig!

 

Du modtager dit Sæsonkort eller Sæsonkort+ som kvittering i forbindelse med købet + et takkebrev med alle relevante datoer efterfølgende - lige til at hænge op på køleskabet eller lægge i pungen.

 

Rigtig god fornøjelse!

bottom of page