1/1

MEDVIRKENDE

Thomas Peter Koppel

Carol Conrad

&

OPERETTE-ENSEMBLET

Sæsonkort   &   Sæsonkort+
2019/2020

 

September 2019 - Juni 2020

min. 12 events i København

Vi er stolte af at kunne præsentere det nye Sæsonkort for 2019/2020! Med dette får du det hele med i løbet af det kommende operette-år ...

Det giver dig nemlig entré til alle sæsonens 12 events i København: 4x Operettecafé, Fest på FrederiksbergÅrhundredets Operettekoncert, Jul med OperetteKompagniet, Nytårsgalla med Isabel & Tuva, Det´ Lunt i Nat, Sæsonpræsentation 2020/2021, Sangerportræt: Tuva Semmingsen og Den Ny Generation Synger Operette.

Fordelene er til at få øje på:

- prisen på 3.000 kr. indeholder en rabat svarende til 250 kr.

- det er den eneste måde at rekvirere billetter til turné-forestillingen, Det´ Lunt i Nat, gennem vort billetsystem

- til Den Ny Generation Synger Operette har du mulighed for, ganske gratis, at invitere en yngling på under 26 år med

- og så får du reserveret pladser, både til dig selv og dit følgeskab, i de unummererede sale rundt omkring (Christians Kirke undtaget)

Er det ikke nok, bør du investere i et Sæsonkort+ for kun 600 kr. mere, altså: 3.600 kr. i alt - og vupti! du får nu også adgang til Carol & Thomas´ øvrige offentlige gøremål i Danmark i 2019/2020! VEL AT MÆRKE: så længe billetter haves de forskellige steder ... Under "kalender" i menulinjen finder du løbende alle teatre, koncertsale, forsamlingshuse og kirker, der stiller op med duoen. Gå så ind på "kontakt" i samme menulinje og skriv til os, at du med dit Sæsonkort+ ønsker plads til en given dato - og vi vender tilbage med det samme med oplysning om billetsituationen. Det kan hurtigt komme til at betale sig!

Du modtager dit personlige Sæsonkort eller Sæsonkort+ med posten - lige til at hænge op på køleskabet eller lægge i pungen.

 

Rigtig god fornøjelse!

August 2018 - Maj 2019

9 events i København

SÆSONKORT / SÆSONKORT+  2018/2019

Vi er stolte af at kunne præsentere det nye sæsonkort for 2018/2019, som nyhedsbrevmodtagere kan rekvirere!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Med dette kort opnår du den maksimale rabat og går ikke glip af noget som helst i løbet af året!

Udover den samlede rabat på 250 kr. du opnår som nyhedsbrevmodtager, smider vi yderligere 50 kr. af prisen: altså i alt 300 kr. i rabat - og dermed en total på 2.500 kr.!

Dette giver dig adgang til alle sæsonens 9 events i København: Fest på Frederiksberg, Carol & Thomas: 25 år!, Flagermusen, Jul med OperetteKompagniet, Nytårsgalla med De 4 Operettetenorer, Viva Italia! med Koppel & Søn, Sæsonpræsentationskoncert 2019/2020, Sangerportræt: Elsebeth Dreisig og Den Ny Generation Synger Operette.

Med Sæsonkortet følger flere fordele: du kan f.eks. til Den Ny Generation Synger Operette passende invitere et ungt menneske på under 26 år med ganske gratis. Du får desuden reserveret pladser, både til dig selv og dit følgeskab, i de unummererede sale rundt omkring.

Er det ikke nok, bør du investere i et Sæsonkort+ for kun 500 kr. mere, altså: 3.000 kr. - og vupti! du får nu også adgang til Carol & Thomas´ øvrige offentlige optrædender i Danmark i 2018/2019, VEL AT MÆRKE: så længe billetter haves de forskellige steder ... Under "kalender" i menulinjen finder du løbende alle de mange arrangementer i teatre, koncertsale, forsamlingshuse og kirker, det drejer sig om. Gå så ind på "kontakt" i samme menulinje og skriv til os, at du med dit Sæsonkort+ ønsker billet til en given dato - og vi vender tilbage med det samme med oplysning om billetsituationen. Det kan hurtigt komme til at betale sig!

Du modtager dit personlige kort med posten - lige til at hænge op på køleskabet eller lægge i pungen.

 

Rigtig god fornøjelse!

 

Thomas Peter Koppel

Carol Conrad

&

OPERETTE-ENSEMBLET

MEDVIRKENDE